Ablak - Premier Ablakrendszerek


Premier Natúr-Line fa és fa-alumínium ablakcsalád

A Premier Natúr-Line fa és fa-alumínium ablakcsalád megbízható technológiával, kimagasló szakértelemmel, egyedi méretekben és különleges formákban is gyártott korszerű nyílászárók és télikertek.
A Premier Natúr-Line ablakcsalád többrétegű, vetemedés és csomómentes, hossztoldás nélkül, kiváló minőségű luc- vagy vörösfenyő alapanyagból készül kétszeresen körbefutó gumitömítéssel.
A Premier fa-alumínium nyílászárókat kívülről borító alumíniumprofil pajzsként védi az ablakokat az időjárás hatásai ellen. Az alumínium borítás mögött a fa szabadon szellőzhet, azaz kizárt a korhadás.
Számos színárnyalatú bevonatokkal a fa szép, természetes erezete emelhető ki, de színes felületkezelése is van lehetőség. A fedőfesték az ablakkereteket és a tokot színtartó és UV- Álló rugalmas réteggel védi, amely ugyanakkor páraáteresztő, így az ablak nem korhadhat.

A Premier Natúr-Line ablakok már alapkivitelben tartalmazzák a résszellőzőt, a biztonságos vízvezetést, a hibásműködtetés- gátlóval ellátott biztonsági vasalatot és a Premier TPS Thermo hőszigetelő üveget. A Premier Natúr-line ablakcsalád Guardian Clima-Guard Premium bevonatos üveggel készül.