Premier Ablakrendszerek


COMFORT-LINE ablakcsalád

A tökéletes egyszerűség.

A Premier Comfort-Line ablak család a maga tökéletes egyszerűségével magabiztosan teljesíti a távlatok kiszámítható elvárásait. Kiforrott műszaki jellemzői, letisztult vonalvezetése garantálják használója számára - az évtizedekre előrevetített- csalódás és problémamentes működést.

- letisztult, egyenes vonalvezetés
- könnyű karbantartás, egyszerű tisztíthatóság
- beépített résszellőző funkció
- hosszú, átlagon felüli élettartam
- kömmerling rendszer - Greenline technológia
- Maco prémium vasalat biztonsági fokozat
- Egyedülálló. Haza TPS technológia
- Guardian ClimaGuard Premium bevonatos üveg


A premier Comfort-Line ablakcsalád olyan egyszerű, de kiváló minőségjegyekkel rendelkezik, melyek remekül illeszkedik otthona egyéniségéhez, s egyaránt teljesítik a múlt konvencióinak és jelen követelményrendszerének legmagasabb elvárásit is. A jól bevált műszaki megoldások és több évre visszanyúló, tapasztalati értékek garantálják a tökéletes választást minden jövőbeli használója számára. A letisztult vonalvezetés, a keskeny látható felületek és tagolt letörések által határolt profilelemek remekül illeszthetők bármilyen homlokzati stílushoz. A Premier Comfort-Line nyílászárók alapanyaga az egyik legkiválóbb német profilrendszer, amely a kiforrott és (környezet) tudatos gyártástechnológiának köszönhetően az ebből készített nyílászárókat kiszámítható és megbízható társsá teszi még évtizedek múltán is. Kömmerling márkanév több évtizede egybeforrt az ablakgyártás legfelsőbb kategóriájával, a kompromisszumok nélküli minőséggel itthon és külföldön is. A 70 mm-es beépítési mélységnek köszönhetően egyaránt megoldott a nyílászárók tartós deformáció mentességét szolgáló, megfelelő szélességben felfekvő acélidomok behelyezése, valamint a kategóriájában is egyedinek számító 3 rétegű, akár 46 mm befogadó vastagsággal rendelkező, hőszigetelt üvegek befogadása. A minőség és komfortérzetet tovább fokozza, valamint az - nyílászáró cserét követően - utólag gyakran fellépő penészképződést szinte teljesen megakadályozza a Magyarországon egyedülálló, saját gyártású TPS (termoplasztikus távtartóval) készült Guardian ClimaGuard Premium bevonatos hőszigetelő üvegrendszer, illetve a már alapkivitelben is beépített, folyamatos légcserét biztosító résszellőző együttes alkalmazása.

A Premier ablakrendszerek valamennyi termékében ötvöződik az esztétikum és funkció, amely az üzembiztos konstrukció és a kényelem összhangját erősíti. A fény útját határoló nyílászárók és a hozzájuk minőségben és funkcióban társított árnyékolás technikai elemek minden időjárási viszonyok között remekül szolgálják e két meghatározó jelenség harmonikus érvényesülését.


COMFORT-LINE PLUS ablakcsalád

Sugárzó harmónia.

A Comfort-Line Plus termékcsalád félig eltolt síkban elhelyezkedő, kontúr szárnyának kialakítása nemcsak a hatékonyabb vízzárást (a szárny lekerekített külső oldalán az esővíz "perdületet" kap), hanem - a 6 légkamrának köszönhetően - jobb hőszigetelési értékeket, s - a szélesebb üvegező szárny falcnak köszönhetően - vastagabb üvegszerkezet befogadását teszi lehetővé, amely a terméket biztonsági és hő technikai szempontból is a konkurensek.


- harmonikus formák, kifinomult vonalvezetés
- lekerekített, félig eltolt síkban elhelyezkedő kontúr szárny
- könnyű karbantartás, egyszerű tisztíthatóság
- beépített résszellőző funkció
- hosszú, átlagon felüli élettartam
- Kömmerling rendszer - Greenline technológia
- Maco prémium vasalat, biztonsági fokozat
- egyedülálló, hazai TPS technológia
- Guardian ClimaGuard Premium bevonatos üveg

A Premier Comfort-Line Plus ablakcsalád azok számára kínál megfelelő alternatívát, akik a kiforrott, megbízható rendszertechnikai adottságokat szeretnénk, kifinomult megjelenéssel és többletérték hozzáadással kombinálni.
A premier Comfort-Line Plus ablakcsalád olyan értékrendszert egyesít magában, amely a maga kategóriájában szinte egyedálló. Miközben garantálja a kiszámítható, megszokott minőségi értékei által a kategóriatársak elé pozícionálja magát a nemzetközi nyílászáró szegmensben.
A premier Comfort-Line Plus nyílászárók alapanyaga az egyik legkiválóbb német profilrendszer, amely a kiforrott és (környezet) tudatos gyártástechnológiának köszönhetően az ebből készített nyalászárókat megbízható társsá teszi még évtizedek múlva is.
Kömmerling márkanév több évtizede egybeforrt az ablakgyártás legfelsőbb kategóriájával, a kompromisszumok nélküli minőséggel itthon és külföldön is.
A 70 mm-es beépítési mélységnek köszönhetően egyaránt megoldott a nyílászárók tartós deformáció mentességet szolgáló, megfelelő szélességben felfekvő acélidomok behelyezése, valamint a kategóriájában is egyedinek számító 3 rétegű, akár 46 mm es befogadó vastagsággal rendelkező, hőszigetelt üvegek befogadása.
A minőség és a komfortérzetet tovább fokozza, valamint az - nyílászárócserét követően - utólag gyakran fellépő penészképződést szinte teljesen megakadályozza a Magyarországon egyedülálló, saját gyártású TPS (termoplasztikus távtartóval) készült Guardia ClimaGuard Premium bevonatos hőszigetelő üvegrendszere, illetve a már alapkivitelben is beépített, folyamatos légcserét biztosító résszellőző együttes alkalmazása.


TREND-LINE ablakcsalád

- elegáns megjelenés, kifinomult vonalvezetés
- három sorban körbefutó EPDM gumitömítés
- erős PVC profil, masszív 70 mm es profil mélység zárt acélszelvény a tokban, remek statika
- átlagon felüli hő-és zajszigetelés, kiváló lég-s vízzárás
- beépített résszellőző funkció
- Kömmerling rendszer- Greenline technológia
- Guardian ClimaGuard Premium bevonatos üveg
- egyedülálló, hazai TPS technológia
- Uf = 1,2 W/m2K / Ug= 0,6 W/m2K/ Uw= akár 0,89 W/m2K
- Maco prémium vasalat, emelt biztonsági fokozat
- Secustik biztonsági ablakkilincs

A premier Trend-Line ablakok stabilitás és biztonságos működése a legmagasabb épületszerkezeti elvárásoknak is megfelel. A kategóriájában is a legjobbak közé tartozó, 5 kamrás, középtömítéses rendszer átlagon felüli hő és hangszigetelő képességei kimagasló lég és vízzárási tulajdonsági magasan az 5 kamrás, széltömítéses rendszerek fölé emelik a konkurensek mezőnyében.
A rendszerbe integrált, 3 sorban körbefutó EPDM, német Semperit gumitömítés nemcsak a jobb hanggátlásért (Rw: min. +2 dB), s a biztosabb hőszigetelésért (Uf: min. + 0,1 W/m2K) szavatol, hanem az egyedülálló időjárás-állóságának köszönhetően garantálja azt is, hogy ablakai akár 20 év elteltével is ugyanolyan jól zárnyak és szigetelnek, mint a vásárlás napján.
A masszív a 70 mm-es beépítési mélység, és a minden tartományban egyaránt alkalmazott horganyzott acélmerevítés példátlan statikai tulajdonságokat, s kiemelkedő alaktartást biztosít a Premier Trend-Line nyílászáróknak azok tejes élettartamára.
A nyílászárók alapanyaga az egyik legkiválóbb német profilrendszer, amely már neve által is (KÖMMERLING) garantálja a belőle készített PVC ablakok kiválóságát.
A minőség és a komfortérzet tovább fokozza a vasalatban már alapban jelenlévő résszellőző funkciót, amely egyúttal biztosítja a folyamatos légcserét is. A beépített résszellőző és a Magyarországon egyedülálló, saját gyártású, TPS rendszerű hőszigetelő üvegek együttesen hatásosan gátolják a - nyílászárók korszerű cseréjét követően - gyakran előforduló párakicsapódást és penészképződést.
PRÉMIUM ablakcsalád • PRÉMIUM-LINE ablakcsalád

 • Premium-line termékcsalád új standardot fektet le. Az új generációs ablakcsalád megteremti az ideális egyensúlyt az eltérő, de magas technikai követelmények, az elképzelt és megvalósítható nyílászárók között.
  A hat légkamrás, közép tömítésű Prémium-line nyílászáró a műanyag ablakok legújabb generációja, melyben a kifinomult hő és hangszigetelő technológia 88 mm-es beépítési mélységgel és keskeny ablakprofilokkal párosul. A keskeny ablakprofilok maximalizálják a beáradó fényt és napenergia mennyiségét.
  Magas minőségű és attraktív, faerezetes vagy minta nélküli színek. Arányos, keskeny és elegáns formák.

  Uf = 1,0 W/m2 K

  - Biztonsági kilincs
  - Három gumitömítés
  - Résszellőző
  - Kömmerling profil
  - MACO MULTIMATIC többpontos biztonsági vasalat
  - Két vagy háromrétegű TPS Guardian ClimaGuard bevonatos üvegezés, zajvédelem 48 dB


 • PRÉMIUM ALU-LINE ablakcsalád

 • Alumínium, külső borítás a PVC ablakokon egyenlő az eleganciával a legjobb hang- hőszigetelő értékekkel kombinálva. Mindkét anyag a legjobbat hozza ki magából ebben az egyedülálló párosításban. A határtalan színválaszték pedig minden igényt kielégít.


  Uf = 1,0 W/m2 K

  - Biztonsági kilincs
  - Három gumitömítés
  - Résszellőző
  - Kömmerling profil
  - MACO MULTIMATIC többpontos biztonsági vasalat
  - Két vagy háromrétegű TPS Guardian ClimaGuard bevonatos üvegezés, zajvédelem 48 dB


 • PRÉMIUM THERMO-LINE ablakcsalád

 • A passzív házak építéséhez is alkalmas modern megjelenésű és kifinomult felépítésű Prémium Thermo-line ablakok a legújabb gyártási technológiát követik, valamint megfelelnek a legeltérőbb vásárlói igényeknek.

  Uf = 0,8 W/m2 K

  - Biztonsági kilincs
  - Három gumitömítés
  - Résszellőző
  - Kömmerling profil
  - MACO MULTIMATIC többpontos biztonsági vasalat
  - Két vagy háromrétegű TPS Guardian ClimaGuard bevonatos üvegezés, zajvédelem 48 dB